A Bizalom Vagyonvédelmi Szolgáltató Zrt.  

Bizalom Zrt.Jogelődje révén 1986-ban, az országban elsőként kezdett szervezett keretek között vagyonvédelmi szolgáltatásokat. A vagyonvédelmi, őrzés-védelmi feladatok egységes szabályrendszerének kialakításához társaságunk szakértő munkája adott iránymutatást.
 
Elmondhatjuk, hogy a magyarországi vagyonvédelem alapjait mi raktuk le!
 
A Bizalom Vagyonvédelmi Szolgáltató Zrt. legfőbb céljának tekinti a tevékenységi körébe tartozó feladatok hazai és nemzetközi követelményeket egyaránt kielégítő magas színvonalú ellátását. Alapvető koncepciónk, hogy az ország, illetve nemzetközi területekre is kiterjedő komplex, igényes színvonalú szolgáltatást nyújtsunk partnereink részére.
 
Fő tevékenységi körünk a személy- és vagyonvédelem, ezen belül: pénzintézetek, illetve intézmények objektumainak fegyveres, és fegyver nélküli őrzés-védelme, rendészeti feladatainak ellátása, recepciós és futárszolgálati feladatok végzése, hostess szolgáltatás biztosítása, továbbá objektumok teljes körű üzemeltetése, biztonságtechnikai eszközök tervezése, telepítése és karbantartása, távfelügyeleti rendszer üzemeltetése kivonuló szolgálat bevonásával és különféle rendezvények biztosítása, valamint pénz- és értékszállítás.
 
Speciális tevékenységi köreink közül kiemelkedik a magánnyomozás, a cégek biztonsági átvilágítása, mely alapja a kockázatfelmérés és kockázatelemzés és a személy,- és vagyonőrök, biztonsági munkatársak oktatása, folyamatos továbbképzése.
 
Munkánkat mindenkor a hatályos jogszabályoknak és rendeleteknek megfelelő szempontok szerint végezzük.

A Bizalom Vagyonvédelmi Szolgáltató Zrt. kizárólagosan magyar tulajdonban lévő változatlan tulajdonosi és folyamatosan képzett vezetői kör irányításával működő vállalkozás.
 
A Bizalom Zrt. és jogelődje működési ideje alatt az általunk őrzött objektumokban jelentős káresemény nem történt, kárigény nem keletkezett.
 
2005-ben társaságunk bevezette az „AQAP 2120 Katonai Minőségirányítási Rendszert”, valamint 2010-ben az "AQAP" 9001 Katonai minőségirányítási Rendszert" is.

Cégünk az Észak-atlanti Szerződés Szervezete Biztonsági Beruházási Programja keretében kiírt "NATO Beszállításra Alkalmas",valamint a "Magyar Köztársaság Külügyminisztériumának Hivatalos Beszállítója" címet kapott.
 
2015-ben társaságunk bevezette az "ISO 14001 és az ISO 18001 Minőségiányítási rendszert.
2015-től rendelkezünk az MSZ ISO/IEC 27001:2014 információbiztonsági rendszerrel.
 
Közép-Európában elsőként nyertünk felvételt az angliai székhelyű IPSA nemzetközi szervezetbe, mely több mint 50 ország vagyonvédelmi cégeit minősíti.
 
Tagjai vagyunk a Vagyonvédelmi Kamarának, a Magyar Biztonságvédelmi Egyesületnek, valamint a Magyar Detektív Szövetségnek,továbbá a Nemzetközi Testőr Szövetségnek.