Távfelügyelet

Országos viszonylatban mőködő, 24 órás diszpécser központunkban képzett szakemberek végzik a bekötött objektumok biztonságának folyamatos figyelését.

Bevetés-irányító központunk személyzete megbízóinkkal egyedileg egyeztetett védelmi tervek alapján intézkedik. A jelzés beérkezése után kivonuló csoportunk a helyszínen hatékonyan intézkedik. A történtekről a megrendelő vagy képviselője azonnal értesítést kap.

Amennyiben a kialakult helyzet megkívánja, szakhatóságok bevonásával lépünk fel az eredményes intézkedés érdekében.

Távfelügyeletünk az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság regisztrációjával rendelkezik. 

A beérkezett jelzésekről rendszeresen, vagy alkalomszerően eseménylista kérhető szóban, elektronikusan, illetve írásban.  

A jelenleg elérhető legmodernebb és legbiztonságosabb átjelzési formája a GPRS (General Packet Radio Service - Csomagkapcsolt rádióadat átviteli hordozó szolgáltatás).

Népszerűsége egyrészt a kétirányú nyugtázott adatátvitelnek köszönhető, mely fokozottabb biztonságot garantál, mint az eddigi adatátviteli rendszerek, másrészt pedig a mobilszolgáltatók vezeték nélküli hálózatán keresztül szinte bárhonnan -minimális üzemeltetési költségek mellett- azonnal elérhető.

GPRS távfelügyeleti rendszerünkkel és nagy gyakorlattal rendelkező diszpécserszolgálatunkkal, kivonuló szolgáltatásainkkal, országos lefedettséggel, korlátlan lehetőséget kínál a különböző alkalmazási területekre.

Távfelügyeletük fő profilja tehát a vagyonvédelem, de a bevezetett új technológia révén alkalmassá vált életvédelmi szolgáltatásokra, személyzeti ellenőrzésre, mőszaki berendezések távoli megfigyelésére. Minden olyan területen alkalmazható, ahol kiemelkedő szempont a biztonság, a gyors reagálás, és a stabilan alacsony költségek.

A GPRS technológia alkalmazása lehetővé teszi a jelzések számának megtöbbszörözését és a biztonságos adatátvitel garantálását azonos üzemeltetési költségek mellett. Az előbbi tulajdonságok következménye, hogy az átjelző készülék akár 1 perces, de minimum 1 órás életjelet tud küldeni távfelügyeletünk felé.
 
Kiemelt biztonsági szint esetén opcionálisan 2 SIM kártyás kivitelő készülék is rendelhető, amely a primer GSM hálózat kimaradása esetén a szekunder GSM hálózatra bejelentkezve továbbítja az üzenetet.

A GPRS átjelzőrendszer természetesen hozzákapcsolható meglévő riasztórendszerekhez, tőzjelzőkhöz, és más meglévő berendezésekhez.  

Igényesebb megbízóink részére ajánljuk video távfelügyeleti rendszerünket. Riasztáskor diszpécserünk a helyszínről képeket is kap, így sokkal több információ birtokában tud intézkedni.

Tekintse meg referenciáinkat